Værdier

Det er vores værdier, der styrer vores aktiviteter, for at kunne gennemføre vores visioner. Vores vision er at være den mest respekterede samarbejdspartner inden for informationstjenester ved at tilbyde lokal, professionel kundeservice samt innovative løsninger, der er udviklet til at kunne anskaffe og administrere informationsmaterialer omkostningseffektivt.

Vores værdier er:

  • Succes hos vores kunder
    Vi ønsker, at vores kunder er tilfredse med os. Derfor satser vi i alle lande på lokal og sagkyndig kundeservice, der arbejder sammen med vores kunder på deres eget modersmål. Vi stræber efter at støtte vores kunder gennem hele vores tjenesters levetid.
  • Konstant innovation og modig udvikling
    Vi har altid ønsket at være på toppen af den hurtige udvikling inden for informationstjenester. Vi satser meget på produktudvikling og på vores team, der står for de tekniske løsninger, og deltager aktivt i forskellige seminarer og begivenheder i branchen. Mange af vores tjenester er udviklet i samarbejde med vores kunder. Innovationen kan mærkes i vores kunders hverdag som brugervenlighed og alsidighed.
  • Traditioner som styrke
    LM Information Delivery er stadig i dag et familieforetagende. Vi engagerer os langsigtet i vores kunder, vores ansatte og andre samarbejdspartnere. Vores medarbejdere har gennemsnitlig over ti års erfaring fra branchen. Det lokale og professionelle branchekendskab kan også ses i den høje kundetilfredshed, vi har.