Personale

LM Information Delivery er Nordens største kundeserviceorganisation, hvor der sættes pris på knowhow og fagkundskaber. Vores kundeservicemedarbejdere er sprogkyndige og flere af dem har en videregående uddannelse.

At være lokalt tilstede er vigtigt for os. Derfor har vi i alle lande eget salgspersonale og kundeservice, der gennemsnitligt har 10 års erfaring i faget. På grund af den hurtigt ændrende informationsservicebranche, lægger vi vægt på medarbejdernes kundskaber og konstante uddannelse.

Samarbejdet med branchens forskellige organisationer og deltagelse i fagmesser udgør desuden en vigtig del af vores arbejde. For eksempel deltager vores team, der står for forlæggerkontakterne, hvert år aktivt på Frankfurt Book Affair.

Vi arbejder i samarbejde med læreanstalter, og derfor kan tilbyde gode muligheder for, for eksempel, et praktikophold eller en elevuddannelse hos os. Desuden tilbyder vi årligt forskellige stipendier til organisationer inden for informationsservice med henblik på at støtte udviklingen i faget.